OBS: Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer for at minimere smitterisikoen for COVID-19.

Derfor anvendes Forsvarets Faciliteter på nuværende tidspunkt kun af Forsvaret og lejes ikke ud til eksterne, herunder jagtforeninger. 

Stoppet for udlejning til eksterne, gældende alle forsvarets faciliteter, vil blive revurderet 15. marts. 2021. Herefter vil retningslinjerne blive opdateret på siden her.

I perioder, hvor militær aktivitet ikke finder sted, vil civile foreninger m.fl. have mulighed for at leje nogle af Forsvarets faciliteter til afvikling af forskelligartede arrangementer.

 

Som udgangspunkt har udlejning til godgørende formål prioritet, men udlejning til sportsforeninger, spejderbevægelser, vandrelaug, motorklubber o.l. kan også finde sted. Det er dog ikke i alle terræner der kan ske udlejning til motorkørsel.

 

Sådan bestiller du et skyde- eller øvelsesterræn

Udlejning til civile formål sker efter særlige retningslinjer. Ved henvendelse til Servicecenteret kan du få nærmere information herom.

 

Kontakt Servicecenteret på:

E-mail: FES-KTP-SERVICECENTER@mil.dk

Telefon: 7281 3300

Åbningstider:
Mandag – fredag kl. 6.30 – 18.00
Lørdag – søndag kl. 8.00 – 15.30

Du er altid velkommen til at ringe til vores Servicecenter, eller send en mail for at forhøre dig. Vi kan oplyse dig, i hvilken udstrækning vi er i stand til at hjælpe dig med netop dit arrangement.

Sidst opdateret 17. juni, 2020 - Kl. 11.24

Nødvendige (vis detaljer)

  • Systemcookies Episerver

Intern statistik (vis detaljer)

  • Siteimprove