Status for åbning for eksterne brugere

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer for at minimere smitterisikoen for COVID-19.

 

I forbindelse med genåbning af Forsvaret, udlejes udendørs faciliteter, skydebaner og terræn igen til eksterne, herunder jagtforeninger.

 

Ved brug af faciliteterne er det vigtigt at gældende afstandskrav overholdes. Ved adgang til de lokale skydekontorer, er der krav til brug af mundbind, samt fremvisning af negativ coronatest, der er under 72 timer gammel. Sagsbehandlingstiden for leje af skydebaner og skyde- og øvelsesterræner kan være op til 8 uger. Bookingforespørgsler på mindre end 4 uger før afholdelse vil, grundet koordineringsfrist, dermed ikke blive behandlet.

 

Der vil med særlig fokus på beskyttelse af vores nødvendige operative aktiviteter og de forretningskritiske områder ikke blive åbnet for eksterne og private arrangementer, hverken indkvartering, møde- eller festlokaler før tidligst den 15. august 2021, hvor en gradvis genåbning af disse ventes indledt. Fuld kapacitet på udlejning til private formål ventes først opnået ved årsskiftet, primært for at sikre opretholdelsen af den nuværende drift.

 

Ejendomsstyrelsen vil senest den 15. august 2021 melde mere konkret ud om forhold vedr. private reservationer m.m. på vores hjemmeside. Det er klart, at sundhedsmyndighedernes konkrete COVID-19-restriktioner og eventuelle operative begrænsninger naturligvis vil være afgørende for muligheden for at åbne for indendørs privat anvendelse af etablissementerne.

 

Som udgangspunkt har udlejning til godgørende formål prioritet, men udlejning til sportsforeninger, spejderbevægelser, vandrelaug, motorklubber o.l. kan også finde sted. Det er dog ikke i alle terræner der kan ske udlejning til motorkørsel.

 

Sådan bestiller du et skyde- eller øvelsesterræn

Udlejning til civile formål sker efter særlige retningslinjer. Ved henvendelse til Servicecenteret kan du få nærmere information herom.

 

Kontakt Servicecenteret på:

E-mail: FES-KTP-SERVICECENTER@mil.dk

Telefon: 7281 3300

Åbningstider:

  • Mandag         8.00 til 17.00
  • Tirsdag          8.00 til 15.30
  • Onsdag          8.00 til 17.00
  • Torsdag          8.00 til 14.00
  • Fredag           8.00 til 14.00
  • Lørdag           Lukket
  • Søndag          8.00 til 12.00

Du er altid velkommen til at ringe til vores Servicecenter, eller send en mail for at forhøre dig. Vi kan oplyse dig, i hvilken udstrækning vi er i stand til at hjælpe dig med netop dit arrangement.

Sidst opdateret 17. juni, 2020 - Kl. 11.24

Nødvendige (vis detaljer)

  • Systemcookies Episerver

Intern statistik (vis detaljer)

  • Siteimprove