Du vil modtage kvittering fra Ejendomsstyrelsen, når din ansøgning er modtaget og registreret.

Du er velkommen til at kontakte Ejendomsstyrelsen på 7281 3000, hvis du vil følge op på, om din ansøgning er modtaget.

Danmarks nye kampfly - F-35 - vil gøre Danmark i stand til fortsat at håndhæve suverænitet over dansk luftrum og er en vigtig del af det samlede forsvars evne til at beskytte Danmark og vores allierede.

 

F-35 erstatter de mere end 40 år gamle F-16-fly og flystøjsberegningerne fra foråret 2019 har vist, at støjen fra F-35 bliver større i forhold til støjbilledet i dag, hvor der flyves med F-16.

 

Regeringen (Socialdemokratiet), Venstre, Liberal Alliance, Det Konservative Folkeparti, Dansk Folkeparti og Radikale Venstre blev i november 2019 enige om en kompensationsordning forstøjen fra F-35 kampflyene fra Flyvestation Skrydstrup.

 

Et bredt flertal i Folketinget har derudover vedtaget en lov om udbygning og drift af Flyvestation Skrydstrup, hvor kompensationsordningen er udmøntet. På den baggrund har Forsvarsministeriet udstedt udstedt bekendtgørelse nr. 939 af 22. juni 2020 om kompensation for støjgener fra Flyvestation Skrydstrup.

 

Kompensationsordningen har tre forskellige kompensationsmuligheder. For alle tre kompensationsmuligheder gælder det, at der skal ansøges om kompensation hos Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse.

 

For at assistere borgerne med kompensationsordningen har Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse oprettet et informationskontor i Vojens Lufthavn. Du kan læse mere om kontoret her.

 

 

Hvilke typer kompensation kan jeg ansøge om?

[]-Støjkompensationer-F-35-2020-[ARTIKEL].jpg

Sidst opdateret 8. juli, 2020 - Kl. 19.40

Nødvendige (vis detaljer)

  • Systemcookies Episerver

Intern statistik (vis detaljer)

  • Siteimprove